Beltéri ajtók

Beltéri ajtó - az egyszerű dekor ajtótól a közkedvelt CPL beltéri ajtóig

beltéri ajtó
Modern megjelenésű beltéri ajtó

A beltéri ajtók manapság már nem csak egyszerű térelválasztók, mint sokáig, hanem lakásunk arculatát meghatározó eszközök, amiket a beltéri bútorzattal azonos módon kell kezelni. Fontos a beltéri ajtó esetében, hogy harmonizáljon a kialakított belső designnal. A lakás interiőrjét képező beltéri ajtó kiválasztása sokszor nehéz feladat, mert ha csak a megjelenéstét, a színvilágát, vagy a felhasznált anyagok fajtáját nézzük akkor is kimeríthetetlen megvalósítás áll rendelkezésünkre. A beltéri ajtót számos módon csoportosíthatjuk, a működésüket, az anyagfelhasználásukat vagy éppen mintázatukat megvalósító gyártástechnológia alapján.

A megfelelő beltéri ajtó kiválasztása nem minden esetben egyszerű, alapvetően két koncepciót érdemes követni, fontos hogy vagy harmonikusan illeszkedjen bele a környezet színvilágába, vagy ép ellenkezőleg a beltéri ajtó olyan színű legyen ami markánsan de mégis ízlésesen eltér a környezet színvilágától. Míg az első esetben, a beltéri ajtó beleolvad a környezetébe, addig a másik esetben éppen hogy kiemeljük azt. 

Beltéri ajtó - Dekórfóliás beltéri ajtó kedvező áron

dekorfóliás beltéri ajtó
dekorfóliás beltéri ajtó

A beltéri ajtók egyik legkeresettebb modellje a dekorfóliás beltéri ajtók. Első sorban a kedvező áruk és kiváló minőségük miatt keresik őket ügyfeleink. A dekorfóliás beltéri ajtóinkat első sorban szabvány méretben értékesítjük, de felár ellenében akár egyedi méretben is rendelhető. Természetesen, ahogy számos más típusú beltéri ajtó esetében itt is vásárolhatunk üvegezett vagy fém csíkos kivitelű beltéri ajtókat.  

 

Beltéri ajtó - CPL beltéri ajtó a legjobb ár érték arány

CPL beltéri ajtó
CPL beltéri ajtó

A CPL beltéri ajtók rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal talán a hazai piacon. A 4 mm vastag felülethordozóra felvitt dekorfólia esztétikussá teszi, míg a Melanil műgyanta bevonatnak köszönhetően az ajtó magas kopás és vegyszer állósággal rendelkezik. A CPL beltéri ajtóink mind kivétel nélkül egyedi méretre gyártással kerülnek Ügyfeleinkhez, 100x210 cm méretig maximálisan 15 cm-es falvastagságig ráadásul felár nélkül a szabvány beltéri ajtó árában vásárolhatóak meg.  

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..