Borovi 68

Fa ablak 2 rétegű üvegezéssel

BOROVI 68 - fa ablak 24mm-es két rétegű üvegezésselA borovi 68 fa ablak már  alap szinten is jó hőszigetelő képessége és kedvező árfekvése miatt a legtöbbször választott fa nyílászárónk. Az ablak ára ideálissá teszi olyan kivitelezéseknél is ahol, a fa ablaktól nem lehet eltérni de mégis tartani kell a költségek alacsony szinten tartását. Az alapanyagát tekintve borovifenyőből készül választhatóan hosztoldott vagy toldásmentes kivitelben egyaránt megvásárolhatóak. A nyílászáró természetessége és kecses vonalvezetése minden igényes vásárlót megfog, még akkor is ha az ügyfél nem hozzáértő a témában.

A minőségi gyártástechnológiával készült fa ablak, felveszi a versenyt a műanyag ablakkal

A kiforrott gyártástechnológia jobb hő és hangszigetelést, hosszabb élettartamot és nagyobb szélállóságot biztosít mint a régi tesauter és sofa rendszerű fa ablakok. A 68 mm-es beépítési mélység és a két rétegű üvegezés együttesen ugyan azt a technikai élményt nyújtja mint egy 5 légkamrás műanyag ablak azonos üvegezéssel, viszont meghagyva a természetes anyagok felhasználásának köszönhető otthonosabb érzetet.

BOROVI 68 fa ablak jellemzői:

BOROVI 68 - fa ablak 24mm-es két rétegű üvegezéssel

  • Alapanyag: első osztályú hossz-toldott vagy toldásmentes, hiba-kiejtett, csomómentes három rétegben ragasztott borovi fenyőből
  • Profilvastagság: 68 mm
  • Üvegezés: 2 rétegű üvegezés, Üveg hőveszteségi értéke: K=1,0W/m2K
  • Gumitömítés:széltömítéses, kétszeres,  színtelen sziloplaszt
  • Vasalat: Roto NT; hibás működtetés gátló, résszellőző, kiemelés gátló, huzatzár, több ponton állítható vasalat
  • Felületkezelés: natúr vagy felületkezelt kivitelben MILESI vízbázisú fedő réteg alkalmazásával.
  • Rendelhető típusok: fix, bukó-nyíló, bukó, nyíló, kétszárnyú (tokosztott és váltószárnyas kivitelben egyaránt), toló-bukó, emelő-toló, bejárati ajtó (egy és két szárnyú kivitelben).
  • Vízvető: alumínium NECKAR 22/F, 22/34F

A fa ablak választható felületkezelései MILES fedő pácok esetében:

Borovi 68 fa ablak választható színei

Az alábbiakban a felületkezeléssel rendelt fa ablakok fedő pác színeit tekintheti meg a teljesség igénye nélkül. Megrendelőink felületkezelt fa nyílászáróikat megadott MILESI színkód alapján is kérhetik. Természetesen nem csak fedőpácolással, hanem fedő festékkel is rendelhetőek fa ablakaink. Ebben az esetben a RAL színskálában szereplő szín kód megadásával lehet az ablak színét kiválasztani megrendeléskor. Az elérhető fedő színek skálája, a teljes RAL skálában szereplő színekre vonatkozik. Hogyan és milyen technológiával kerül a fedő pác a fa ablakra, arról a Fa ablakok lapon talál részletes leírást.

Douglas fenyő fedőpác fa ablak felületén
Douglas fenyő
fedőpác fa ablak felületén
Közép dió
Mahagóni fedőpác fa ablak felületén
Mahagóni
Érett tölgy fedőpác fa ablak felületén
Érett tölgy
Szőke dió fedőpác fa ablak felületén
Szőke dió
Érett fenyő fedőpác fa ablak felületén
Érett fenyő
Erdőzöld fedőpác fa ablak felületén
Erdő zöld
Világos tölgy fedőpác fa ablak felületén
Világos tölgy
Wenge fedőpác fa ablak felületén
Wenge
Vörös cseresznye fedőpác fa ablak felületén
Vörös cseresznye
Vörös mahagóni fedőpác fa ablak felületén
Vörös mahagóni
Teak fedőpác fa ablak felületén
Teak

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..