Hevestherm

HEVESTHERM SZEZON NYITÓ AKCIÓS KÍNÁLATA 2017.12.31-ig

Posted

HEVESTHERM NEW BALANCE 85 AKCIÓ

Hevestherm New Balance 85
Hevestherm New Balance 85

A Hevestherm minden NEW BALANCE 85, ALUPLAST IDEAL 7000 műanyag ablakát kedvezőbb áron adja, megemelt műszaki tartalommal. A HEVESTHERM BALANCE 85 nyílászárói amúgy is a cég legjobb ár érték arányú ablaka volt eddig is, de mostantól az akció végéig alacsonyabb áron magasabb műszaki tartalommal kínálja.

Ami változok az akció időtartama alatt:

  • Az 5 légkamrás 70-mm-es HEVESTHERM STANDARD 70 -hez képest az eddigi 9% helyett csak 4% -kal kerül többe, ha azonos 24mm-es két rétegű üvegezéssel számolunk. Tehát most 4% -kal többért 85mm-es 6 légkamrás ablakot adunk, a 70mm-es 5 légkamrás helyett.
  • Minden HEVESTHERM NEW BALANCE 85 ablakunkhoz tovább csökkentettük a toktoldók árát, ehhez az ablakhoz tartozó toktoldók esetében,a toldó  méretének függvényében akár 20%-k is lehet a megtakarítás.
  • Minden HEVESTHERM NEW BALANCE ablakunkat az alap HOPPE kilincs helyett, az akció végéig HOPPE ATLANTA SECUSTIC biztonsági kilinccsel szereljük fel.

 

Az akciós ajánlat a HEVESTHERM színes ablakaira hirdetett akciójával is összevonható. Ezzel az akcióval kapcsolatos részletek ITT találhatóak.

HEVESTHERM ELITE S92 és HEVESTHERM DELUXE A85 AKCIÓ

HEVESTHERM ELITE S92

A HEVESTHERM ELITE S92 műanyag nyílászáró rendszere eddig is a gyár legjobb műanyag ablaka volt, de most még egy kicsit szeretne a vásárlóknak kedvezni a gyártó. Így mostantól, az akció végéig minden:

ablakaihoz ajándékba adja a melegperemes üveget.

Az akciós ajánlat a HEVESTHERM színes ablakaira hirdetett akciójával is összevonható. Ezzel az akcióval kapcsolatos részletek ITT találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..