Tervezés

A tervezés fázis az ajánlattal kezdődik amit az árajánlatkérő rendszerünk segítségével, telefonon, vagy emailben tud megtenni, ha vannak tervek akkor az alaprajzokat is csatolhatja természetesen. Ekkor készítünk a bejövő adatok alapján egy ajánlatot. Az ajánlat elkészítésekor elsődlegesen azt vesszük figyelembe, mi az ön elképzelése. Ez alapján és a megadott méretek alapján, az ablakok és ajtók gyártási méretkorlátjának figyelembe vétele mellett elkészítünk egy ajánlatot, ami alapján nem csak azt fogja látni hogyan néznek majd ki a nyílászárók, de azok árait is tételesen feltüntetjük. Ha az ablakhoz egyéb kiegészítőket is szeretne, mint párkányok vagy redőnyök akkor azok is belekerülnek a költségvetésbe.

A tervezés az ajánlatkéréssel kezdődik

Felmérés

A felmérés két szakaszban lehetséges, vagy már a tervezés előtt, egy felmérő kollega kimegy a helyszínre és felveszi a gyártási méreteket, miközben megbeszéli önnel az elképzelését és annak megvalósíthatóságát, vagy az ön által megadott paraméterekre történt előzetesen elfogadott ajánlat után a gyártásba tétel előtt rögzítjük a gyártási méreteket. Természetesen ebben az esetben is történik egy részletes megbeszélés, ami alapján a véglegesítés megtörténik.

Felmérést kérhet már a tervezés előtt is

Kivitelezés

A tervezés, és a felmérést követő véglegesítés után, pontosan látjuk a költségeket és az hogy miképpen fog megvalósulni az ön elképzelése. A gyártási folyamatot követően, az ablakok és az ajtók a telephelyről, vagy nagyobb projektek esetében már közvetlen a gyárból kerülnek ki a helyszínre, ahol az ablak beépítő kollégák, a terveknek megfelelően elvégzik az új ablakok beépítését, és ha van a megrendelésben egyéb termék vagy szolgáltatás akkor az azokkal járó munkálatokat is elvégzik.

Ablakbeépítési módozatok