Kapcsolat – Budapesti és vidéki képviseleteink

WINTEX BAU nyílászárók Budapesten a VIII. kerületben, és Gyálon

WINTEX BAU KFT

A cégünk által forgalmazott nyílászárók kizárólak hazai gyártásból kerülnek a megrendelőinkhez. Számos fejlesztés jellegű változtatást hajtottunk végre a cégünkben az elmúlt 10 év alatt. A folyamatos fejlődés, és egyre növekvő megrendelés állomány nem csak nekünk, de a gyártóinkkal kialakított remek partneri kapcsolatnak is köszönhető.

Az elmúlt évek alatt számos gyártó termékeit kipróbáltuk és egy olyan termék palettát tudtunk kialakítani aminek köszönhetően tényleg majdnem minden ügyfelünk megtalálja azt a műanyag nyílászárót, fa ablakot, beltéri ajtót vagy redőnyt típust ami a legjobban kielégíti igényeit. A nálunk megvásárolt ablakok és ajtók csak minőségi Nyugat európai alapanyagokból készülnek, neves alapanyag beszállítóktól. Az ablakok és ajtók összeszerelése viszont már kivétel nélkül hazai gyártósorokon történik.

Műanyag ablak neves hazai gyártóktól

Hogy minden részlet a helyére kerüljön

Hivatalos budapesti márkaképviselete vagyunk a HEVESTHERM műanyag ablak gyártójának akik immár 15 éve gyártanak minőségi nyílászárókat számos neves német ablakprofilból. De ugyan csak szerződött partnere vagyunk a kezdetek óta a BERG SYSTEM KFT -nek, akik a SCHÜCO ablakok piacvezető hazai gyártója.

Természetesen más ablak gyártókkal is kapcsolatban állunk, hiszen a megfelelő termékpalettához erős megbízható háttér is kell. Ilyen a REHAU ablakok legnagyobb hazai gyártója a Szuromi ablakok vagy a talán kevésbé ismert profilrendszerből gyártó LIMAKER Kft, aki a HORIZONT nyílászárókból készít remek ablakokat és ajtókat. De említhetnénk az egyedül álló amerikai ablak rendszereket is

 

Hazai gyártású beltéri ajtók

Beltéri ajtóink miatt sem kell szégyenkeznünk, hiszen a hazai beltéri ajtó kínálat legkeresettebb típusának a CPL beltéri ajtóknak is az egyik legnevesebb gyártójával tudtunk partneri szerződést kötni, a FULL KFT-vel. A gyár a CPL beltéri ajtói mellett a furnér és festett beltéri ajtóival is kivívta már a szakma tiszteletét.

Egy másik beltéri ajtó rendszerünk a dekorfóliás beltéri ajtók a gyorsan befejezésre kerülő kivitelezéseknél jön jól, hiszen ezek, szabvány szerinti méretekben és színben elérhetőek tömör kivitelben raktárról 2-3 napos átfutási idővel.

 

Saját gyártású WINTEX BAU redőny és szúnyogháló

Árnyékolástechnikai eszközeink nagy részét mint a redőnyöket és szúnyoghálókat 2015 óta saját gyártó műhelyünkben készítjük el megrendelőinknek. Erre azért volt szükség, mert számos esetben nehezen tudtuk az ablakokat és a hozzájuk megrendelt redőnyöket összehangolva egyszerre beszerezni a gyártóktól összehangoltan. Viszont ezzel a lépéssel pontosan tudjuk az árnyékolók legyártását az ablak rendelésekhez igazítani.

Mára már nem csak saját megrendeléseinkhez, de viszonteladóinkat is kitudjuk szolgálni minőségi redőnyeinkkel és szúnyogháló kínálatunkkal. A rugalmas ügyvezetésnek köszönhetően viszonteladóink részére a gyártási időt is le tudjuk rövidíteni, ezzel versenyképesek maradnak számos gyártóval szemben.

 

 

 

WINTEX BAU  Raktárkészletes ablakpárkány és beépítési segédanyag kis és nagykereskedelem  

műanyag párkány raktárról

A műanyag párkányok tekintetében már évek óta számos nagy generálkivitelező cégnek, szigetelő vállalkozásnak biztosítjuk a munkáikhoz szükséges ablakpárkányokat. Telephelyünkön akár azonnal átvehető valódi raktárkészletes termékkínálatunkra számos cég támaszkodik. A logisztikai oldalon is gyorsan, és költséghatékonyan tudunk az ország bármely pontjára szállítani párkányokat a Magyar Posta Logisztika szerződött partnere ként. 

Az ablakok és párkányok beépítéséhez szükséges segédanyagokat a SOUDAL biztosítja, így biztos lehet benne, hogy amellett, hogy nem kell külön purhab, sziloplaszt  után rohangálni, a megfelelő minőségű segédanyagot kapja meg ha nálunk vásárol. 

Műanyag párkányainkat, egyedi hajlítású alumínium párkányainkat és kiegészítőinket egyre több ablak forgalmazó vásárolja tőlünk nem csak Budapesten de vidéki üzletekből is.

Fehér műanyag ablak raktárról

műanyag ablak raktárról

Az egyik legutóbbi fejlesztésünk ami sok kivitelezésnél vagy felújításnál jelentet már nagy segítséget partnereink számára az, hogy már nem csak a párkányokat és beépítési segédanyagokat tudják megvásárolni egy helyen, de minőségi fehér műanyag ablakaink segítségével a gyártási idő kivárása nélkül raktárról tudták elvinni és beépíteni a nyílászárókat. Természetesen nem csak partnereinket, de a magán személyeket is ki szolgáljuk szabvány méretes raktári ablakainkkal.

Budapesten a VIII. kerületben

1081 BUDAPEST, KUN UTCA 7
+36 30 205 3536

H-P: 08:00 - 16:00

SZ-V: ZÁRVA

A nyitva tartástól függetlenül, csak előre egyeztetett időpontban.

 

Térkép

Gyálon, a XVIII. kerület mellett

2360 Gyál, Bem József utca 23
06 (20) 447 1363

H-P: 08:00 - 16:00

SZ-V: ZÁRVA

Térkép

Telephely – Központi raktár és átvételi pont

2360 Gyál, Bem József utca 19
06 (20) 276 2377

H-P: 08:00 - 16:00

SZ-V: ZÁRVA

Térkép

Üzenet nekünk

Az alábbi üzenet küldő rendszer segítségével, kényelmesen tud üzenetet küldeni nekünk, felmerülő kérdés, vagy egyéb információ kérés esetén. De ugyan csak ezen keresztül jelentkezhet viszont eladónak is. 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (nem kötelező)

Üzenet (kötelező)

Csatolmány (kiegészítő fájlok feltöltése)