SCHÜCO LIVINGSLIDE

0mm
beépítési mélység
0W/m2K
Uf érték
0W/m2K
max. Uw érték
24mm
üvegezésig

SCHÜCO LivingSlide - Emelő-toló erkélyajtó, gazdaságosabb modernebb kialakítás

Az új Schüco LivingSlide emelő-toló ajtórendszer a kényelem és a tervezés szempontjából is megfelel a legmagasabb követelményeknek. A tok beépítési mélységének köszönhetően mind az újépítésű, mind pedig a felújított épületeknél alkalmazható.
A rendszer akadálymentes és hőhídmentes küszöb megoldással rendelkezik, továbbá a Soft-Close, Soft-Handle és a Soft-Lift funkciók fokozzák a használati kényelmet.
A 82 mm mélységű szárnyprofilok 52 mm üvegvastagságig teszik lehetővé a hőszigetelő üvegezés befogadását.
Háromrétegű üvegezéssel (Ug=0,6 W/m2K) a teljes szerkezetre vonatkoztatott Uw-érték akár 0,8 W/m2K is lehet. A tokprofil beépítési mélysége 194 mm.

A tolószerkezet maximális mérete fehér profilok esetében 6500 mm x 2600 mm, míg színes profilok esetén 4500 mm x 2300 mm.
Gyors és egyszerű gyárthatóság mellett minden standard konstrukció és nyitási típus megvalósítható. További tervezési szabadságot biztosítanak a faerezetes és standard fóliázási lehetőségek, a Schüco Automotive Finish színek, melyek fémes hatást kölcsönöznek a műanyag profiloknak és a Schüco TopAlu, amely külső alumínium borítással látja el azokat.
A panoráma üvegezés a fix mezőkben tökéletes átláthatóságot nyújt, ugyanakkor az acélmerevítőnek köszönhetően a stabilitás is optimális.

A Schüco LivingSlide emelő-toló erkélyajtó könnyebb kezelést és akadálymentes közlekedést biztosít

Akadálymentes közlekedés

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészet – a Schüco LivingSlide emelő-toló erkélyajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangtalan és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz vagy kerthez szolgáló emelő-toló ajtó. Élvezze Ön is egy nyitott, friss levegővel átjárt télikert atmoszféráját saját otthonában, besüllyesztett, küszöbmentes átjárást a külső tér felé. A 48 mm-es hőhídmentes alumínium küszöb, akadálymentesen süllyeszthető be a padlózatba.

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, a 82 mm-es szárny és a 194 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló erkélyajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belsőterek között hermetikusan zárjon. Ezáltal a nyílászáró rendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Megújult tömítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni záródást, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a legnagyobb elvárásoknak is.

Könnyebb kezelés

Az emelő-toló erkélyajtó soha nem volt még ilyen könnyen kezelhető. A nyitási és zárási folyamatokat a megemelt műszaki tartalom teszi még könnyebbé. Az új vasalat rendszer  tartalmazza a legújabb SCHÜCO technológiákat:

Soft Lift - lágy emelés és csillapítás függőleges irányban.

Soft Handle - komfort működtetés, a könnyített kilincskezelés technológia megakadályozza a kilincs visszarúgását

Smart Close - intelligens zárás, automatikus szárnyfékezés és behúzás záráskor a toktól kb. 15cm-re.*

*a Smart Close feléras kiegészítő opcionálisan kérhető.

 

A SCHÜCO LVINGSLIDE EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ FŐBB MŰSZAKI PARAMÉTEREI

  • német SCHÜCO minőség
  • a kamra falvastagsága a RAL-GZ/716 és a DIN EN 12608 alapján A kategóriás
  • 82 mm vastag 7 karmás erkélyajtó szárnyprofil
  • ütközőtömítéses rendszer, kétszintű gumitömítéssel
  • fehér, kívül fóliázott, két oldalon fóliázott kivitel
  • rendelhető külső alumínium borítással tetszőleges RAL színben
  • exkluzív fémes hatású színek AutomotiveFinish technológiával
  • háromrétegű üvegezési lehetőséggel, egészen 50 mm üvegvastagságig
  • hőátbocsátási tényező Uf=1,3 W/m2K a szárnykialakítás függvényében

Azoknak akik passzív minősített emelő-toló erkélyajtóra van szükségük a SCHÜCO SI82 THERMOSLIDE erkélyajtóinkat javasoljuk.