SCHÜCO PURE

0
Beépítési mélység
0
Uf érték
0
Uw érték
24
üvegezésig

SCHÜCO PURE - letisztult elegancia

A SCHÜCO PURE műanyag ablakok a gyár legsikeresebb LIVING 82 termékeire épülnek. Ez a nyílászáró család a passzívház értékekhez közeli hőszigeteléssel, a legmagasabb hővédelmet biztosítják otthonának. Az alumínium borítás mára már nem új keletű technológia, és a megfizethetősége se rosszabb mint a színes fóliás műanyag ablakoknak. A SCHÜCO PURE viszont egy új szintre emelik az alumínium borítás létjogosultságát. Az új PURE alumínium borítás kontúros vonalvezetéssel lett tervezve, így a síkban záródó műanyag nyílászárók iránti igényeket hivatott kielégíteni egy prémium megoldással.

Energiamegtakarítás ízlésesen ez a SCHÜCO PURE

A SCHÜCO PURE TOPALU ablakoknál a funkcionális biztonság garantált, köszönhetően a 8 mm-es szárnyrázárásnak és a tok és a szárny közötti maximális 5 mm-es tömítési hézagtávolságoknak. A kontúrozott alumínium borítás nem csak teljesen egyedivé teszi a nyílászárót, de segíti a profil hőelvezetését, mivel az alumínium héj lassítja a profil felmelegedését a nyári forróságban.

A SCHÜCO PURE alumínium műanyag ablakok emelik a tétet, és míg a hagyományos alumínium borításnál csak a színt lehetett megválasztani, addig a hagyományos festés eljárás mellett, lehetőség nyílik az un. STRUKTÚRÁLT festéses eljárásra is ami extravagáns matt felületet biztostít a szabadon választható színnek.

Mind a tok és az ablak szárny egyaránt 7 légkamrával van ellátva, az EPDM tömítések pedig hegeszthető molekuláriasan kötött mátrix nagyteljesítményű adalékkal vannak ellátva, melynek révén a hegesztést követően is rugalmasak maradnak és nem hegednek össze a nyílászáró alaptestével sem. Ezt a rugalmasságát, évek múlva is megtartja, növeli a szélzárást, és fokozza a hőszigetelő képességet.

Energiamegtakarítás és hangszigetelés SCHÜCO PURE ablakok alkalmazásával

A SCHÜCO PURE nyílászárók, kiváló hőszigetelési képessége és költséghatékonysága, a felső kategóriás osztályban a német mérnökök precizitásának iskolapéldája. A 82 mm-es tokszerkezet és a középen elhelyezett valódi gumi tömítések együttesen egy olyan profilt hoztak létre aminek a hőáteresztő képessége Uf=1.0 W/m2K. Az ablakok optimális üvegezése az épület energiatakarékossági osztályához skálázható 24 mm-től 50 mm-ig. A szárnyaknál jelentkező diszperziós hőt a melegperemes üvegezéssel és optimális szellőztetéssel kordában lehet tartani.

A SCHÜCO PURE műanyag nyílászárók műszaki paraméterei

 • német minőség
 • 82 mm-es beépítési mélység
 • Új 2016-os LIVING 7 légkamrás hőhídmentes műanyag profilszerkezet
 • rugalmas mátrix adalékkal ellátott EPDM hegeszthető gumitümítések
 • horganyzott  idomacél merevítés minimum 1,5mm vagy szükség esetén vastagabb
 • a külső oldali alumínium borításhoz a belső oldalra kérhető fóliázás
 • rendelhető külső alumínium borítással tetszőleges RAL színben
 • exkluzív fémes hatású színek AutomotiveFinish technológiával
 •  82mm CLASSIC egyenes műanyag profiszárny vezetés, kontúr alumínium borítotással
 • háromrétegű üvegezési lehetőséggel, egészen 50 mm üvegvastagságig

A SCHÜCO PURE alumínium műanyag ablakok hőtényezője különböző üvegszerkezetekkel

a hőátbocsátási tényezője 3 rétegű üvegezés esetén:

 • Uf=0,96 W/m2K (profil)
 • Ug=0,5 W/m2K (üvegezés)
 • Uw=0,75 W/m2K (a teljes szerkezetre nézve)