VEKA SOFTLINE 82 MD

0
Beépítési mélység
0
Uf-érték
0
Uw-érték
0.98
üveg vastagságig

VEKA SOFTLINE 82 MD - alacsony ár és magas hőszigetelés

A VEKA Softline 82 7 kamrás profillal rendelkezik, amely jelentősen csökkentheti az energiafogyasztást. A három tömítési szinttel és az innovatív üvegezéssel kombinálva kiváló hőszigetelési értékek érhetők el, így az energiaköltségek jelentősen csökkenthetők. Az extra erős falak megfelelnek a legmagasabb európai minőségi szabványnak. A keretnek kerületi középső tömítése van. A többi innovatív tömítéssel együtt ez biztosítja a hideg, a huzat és a nedvesség elkerülését. A Veka Softline 82 jó választás, különösen alacsony energiaigényű és passzív házak számára. Emellett rendkívül stabilitással, tartóssággal, biztonsággal, biztonsággal, valamint magas esztétikával és funkcionalitással rendelkezik.

Ezt a rendszert maximális energiamegtakarításra, nagy megjelenési igényekre és nagyobb fényáteresztő képességre tervezték. A műanyag ablakok előző generációinak tapasztalatain alapuló részletekre és javításra helyezett hangsúly segít a legigényesebb építészeti megoldások megvalósításában is. Ezek az ablakok új épületekre - alacsony energiaigényű - és passzívházakra, de régebbi épületek rekonstrukciójára is szolgálnak. A különbség az, hogy a Veka Softline 82 ablakok központi tömítéssel rendelkeznek, amely még nagyobb szigeteléssel, zaj elleni tulajdonságokkal és harmatpörköléssel szemben rendelkezik.

 

VEKA SOFTLINE 82 MD - a modern profilrendszer nagy teljesítményű ablakokhoz

Ezt a rendszert maximális energiamegtakarításra, nagy megjelenési igényekre és nagyobb fényáteresztő képességre tervezték. A műanyag ablakok előző generációinak tapasztalatain alapuló részletekre és javításra helyezett hangsúly segít a legigényesebb építészeti megoldások megvalósításában is. Ezek az ablakok új épületekre - alacsony energiaigényű - és passzívházakra, de régebbi épületek rekonstrukciójára is szolgálnak. A különbség az, hogy a Veka Softline 82 ablakok központi tömítéssel rendelkeznek, amely még nagyobb hőszigeteléssel, zaj elleni tulajdonságokkal és szélnyomás elleni védelemmel rendelkezik.

 

Veka ablakok - Hangulatos élő kényelem

Az ablakok nagyon döntő szerepet játszanak a kényelem szempontjából a szobában. A rosszul szigetelt ablakok hideg felületeket képeznek a homlokzaton. Ehhez aktív hőellátásra van szükség az ablakok közelében, hogy megelőzzék vagy legalábbis kompenzálják a hideg sugárzást, a hideg levegő hulladékát és a huzatot. A VEKA SOFTLINE 82 ablakokkal ezek a problémák már a múlté. Az ablakok kiváló hőértékekkel rendelkeznek a kifinomult többkamrás geometriával és az innovatív 3 szintes tömítési rendszerrel. Így alacsony fűtési költségekkel győznek. A hideg, a huzat és a páratartalom megbízhatóan megelőzhető. Az üveg hajtás 24-44 mm mély, ami csökkenti a hőhidakat. A környezeti zajt a standard változatban is megakadályozzák, mert az ablakok optimális hangszigeteléssel rendelkeznek.

 

Nagyobb biztonság és tartósság

Nem csak a kívülről könnyen megközelíthető ablakoknak kell magas szintű védelemmel rendelkezniük a betörésekkel szemben, és megfelelő intézkedésekkel meg kell akadályozniuk őket. A Veka SOFTLINE 82 profilokat az RC 2 ellenállási osztályig a betörés elleni védelem alapfelszereltségeként tervezték. Kérésre biztonsági üveg, betörőálló szerelvények és zárható fogantyúk használhatók, ami megnehezíti a betörők számára az ablakok kinyitását vagy összetörését. A VEKA SOFTLINE 82 ablakokkal a biztonság jelentősen javul, és a saját négy falán biztonságérzet érhető el. A kiváló minőségű profilok alig érzékenyek a szennyeződésekre, és gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. Soha nem kell őket idővel törölni. Az A osztályú minőség az időjárásállóságot és a tartósságot jelenti.

Eredmény

A VEKA SOFTLINE 82 profilokból készült ablakokkal az ingatlan értéke növekszik. A profil minősége és kivitelezése megfelel a legmagasabb követelményeknek. A prémium minőségű ablakrendszer kifinomult többkamrás konstrukcióval, kiváló szigetelési értékekkel és kiváló stabilitással nyűgöz le. A fűtési rendszer energiafogyasztása így jelentősen csökkenthető. Három tömítőszint távol tartja a hideget, a páratartalmat, a huzatot és a zajt. A különösen sima felületnek köszönhetően az ablakok évtizedekig megőrzik kiváló minőségüket. Az élettartam 30 vagy még több év lehet. A tisztítás gyors és egyszerű. Nem kell törölni őket. Az erőforrás-takarékos gyártási folyamatoknak köszönhetően az ablakok gyártása nagyon fenntartható és környezetbarát. A VEKA SOFTLINE 82 profilok közel 100%-ban újrahasznosíthatók.

A SOFTLINE 82MD-vel ön helyesen a legjobb minőségre összpontosít: a Németországban gyártott VEKA rendszerek a lehető legmagasabb profilminőségben (a DIN EN 12608 szerint A osztály) akár 14%-kal is felülmúlják a hasonló termékeket, e.B. az anyagok felhasználásában.

 

A VEKA SOFTLINE 82 MD ÁLTALÁNOS TERMÉK JELLEMZŐI

 • 82 mm-es 7 légkamrás műanyag ablak tok profil
 • 82 mm-es 7 légkamrás egyenes ablak szárny profil
 • Német VEKA műanyag ablak rendszerből készítve
 • CLASS "A" osztály minősítés 3 mm vastag profil főfal vastagság
  minimum 1,5 mm vastag anyagában horganyzott acélmerevítés
 • ROTO NT alapbiztonsági vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval
 • 3 körös középtömítéses rendszer fehér szerkezet esetében szürke, színes ablakok esetén fekete EPDM tömítés
 • Környezetbarát gyártástechnológia
 • nyílászárók színezéséhez, széles szín és mintázat választékkal klasszikus fóliázásos, vagy a VEKA SPECTRAL ®Felületnemesítő technológiával ultramatt felülettel
 • 3 rétegű 48mm-es üvegezéssel

 

A VEKA SOFTLINE 82 MD műanyag ablakok hőtényezője különböző üvegszerkezetekkel

Hőátbocsátási tényezők három rétegű üvegezés esetén:

 • Ug=0,5 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,0 W/m2K (profil)
 • Uw=0,92 W/m2K (teljes szerkezet)

Hőátbocsátási tényezők három rétegű melegperemes üvegezés esetén:

 • Ug=0,5 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,0 W/m2K (profil)
 • Uw=0,84 W/m2K (teljes szerkezet)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .