RAKTÁRRÓL AZONNAL

Műanyag ablak raktárról

Sok kivitelezés esetében, a határidő a legsarkalatosabb pont. Mivel az új építésű házak esetében a szabvány szerinti méreteket szorgalmazzák a tervezők, így ezen méretekben került berendelésre minden műanyag nyílászárónk. Raktári készletünkben a 60x60 -as ablaktól a 90x240 -es erkélyajtóig a készlet függvényében minden terméket megtalál. A raktáron lévő műanyag ablakok minden esetben fehér színben 2 rétegű üvegezéssel vásárolhatóak meg.

Valós raktárkészletről vásárolhatja meg műanyag ablakait szabványméretekben, és a megrendelt ablakokat akár már a megrendelés napján átvehet. Kiszállítási igény esetében az átvétel a terheltségünk függvényében is maximum 48 óra.

Műanyag párkány raktárról

Ahogy az ablakok , úgy a hozzájuk tartozó univerzális kül- és beltérre egyaránt használható fehér műanyag párkányaink is raktáron azonnal átvehetőek. A raktáron lévő műanyag párkányok minden méretben méretre vágva rendelhető meg, vágási felár nélkül. Párkányok esetében, lehetőség van arra, hogy az évek óta jól működő nagykereskedelmi részlegünk segítségével, a futár az ország bármely pontjára 3 na alatt eljuttatja a megvásárolt termékeket. 

Raktárkészletünkben csak fehér műanyag párkányokat tud azonnali átvétellel rendelni. Ha önnek kasírozott (színes fóliás) műanyag párkányra van szüksége, akkor azt csak megrendelésre tudjuk biztosítani, igaz aranytölgy, dió és mahagóni színekben limitált mennyiségben és méretben tartunk készleten beltéri könyöklőket. A színes műanyag párkányok elérhetőségéről telefonon vagy e-mailben tud kollégáinknál érdeklődni.