Fix szúnyogháló

Fix szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Fix szúnyogháló

- felszerelése nem igényel szakembert
- költséghatékony praktikus megoldás a rovarok ellen
- műanyag és alumínium keretes kivitelben is rendelhető
- akár 150x150cm méretig
- alumínium keret esetén színes és fóliás kivitelben is rendelhető

Fix keretes szúnyogháló

A legegyszerűbb kivitele a szúnyoghálóknak, a fix keretes szúnyogháló. A szúnyogháló kerete lehet műanyag és alumínium. Műanyag fix keretes szúnyoghálót kizárólag fehér és barna színben vásárolhatunk, míg az alumínium keretes kivitelek esetében már elérhető a RAL skála szerinti festett vagy az ablakok esetében is használt Renolit fóliás faerezetet utánzó kivitel is. Ezt a szúnyoghálót első sorban az egyszerűség és a költséghatékonyság jellemzi. A háló szürke üvegszál alapú alapanyagának köszönhetően időjárás álló és jól ellenáll az UV sugárzásnak is. A fix keretes szúnyoghálót kívülről az ablakra csavarok segítségével rögzítjük, ebből adódóan csak ott lehet alkalmazni ahol a szerelhetőség biztosított.

Fix szúnygháló árak

Műanyag fix keretes szúnyogháló ára fehér színben bruttó 4048 Ft/m2

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Az oldal utoljára 2018.07.21-én került frissítésre.

Peremes szúnyogháló

Peremes vagy falcos fix szúnyogháló

Peremes fix szúnyogháló

Peremes fix szúnyogháló

Olyan helyeken ahol nincs lehetőség a szúnyogháló felszereléséhez az ablak külső oldali megközelítésére.
Előnye, hogy saját magunk is szerszám nélkül is fel tudjuk szerelni. Hátránya, hogy tönkre teheti az ablak tömítőgumiját.

Vannak olyan helyzetek ahol emeleti ablakokra szeretnénk fix szúnyoghálót felrögzíteni, ilyenkor a peremes szúnyoghálókat alkalmazzuk, ezek az ablakot falcába helyezkednek el, a rögzítést elfordítható fülek segítségével oldjuk meg. A keret a peremes szúnyoghálók esetében csak alumínium lehet, így minden színben és fóliázással rendelhető. Ami miatt nem javasoljuk az alkalmazását, az épp a könnyen kezelhető rögzítő fülekből adódik, mivel a szúnyogháló fülek az ablak tömítőgumijának rugalmasságát használják ki, hogy ráfeszüljenek az ablakra. Ezért idővel a tömítő gumi maradandóan eldeformálódhat, a fülek helyénél a ellapuló gumi helyén az ablak szigetelése romlik. A peremes szúnyogháló kerete minden esetben alumíniumból készül, így a színek tekintetében nem lehet nagy gondunk, hiszen a RAL skála szerinti összes szín mellett a fóliás kivitelek is elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..