Külső tokos új típusú redőny

külső tokos műanyag redőny

Külső látszó tokos redőny
Külső látszó tokos redőny

A külső látszótokos műanyag és alumínium redőnyök a legkeresettebb redőnyök egyike. Ideálisan alkalmazhatóak a meglévő ablakok cseréjekor épp úgy, ahogy új építésű ingatlanok esetében. Az elé épített redőny kialakítás nagy előnye hogy mivel az ablakok külső oldalán helyezkedik el, nem képez hőhidat a nyílászárón. De más redőnytípusokhoz képest  sokkal jobb hangszigetelési tulajdonságokkal bír. A legkedvezőbb árú kivitel az új típusú műanyag redőny. Amellett hogy kedvező ára van, időálló könnyen kezelhető, és megbízható redőny típus. Első sorban lakások, főleg panel épületek közkedvelt árnyékolója, de lakásfelújítások és meglévő ingatlanok utólagos árnyékolására is.
A műanyag redőny esetében is lehetőség van a redőny dobozba integrálni a szúnyoghálót. Ez a megoldás nem csak olcsóbb mint külön ha külön vásárolnánk szúnyoghálónkat a redőnyhöz, de kényelmesebb használatot biztosít amellett hogy ha nincs rá szükség rejtve marad a redőny dobozban. Az új típusú műanyag redőny minden szempontból a legjobb minőséget biztosítja mivel az anyagfelhasználás a műanyag ablakoknál használt tiszta PVC lamellák és a Lindab doboz miatt sokkal időt állóbb mint a régi műanyag redőny rendszerek.

Minden műanyag redőny esetében fontos tudni, hogy csak fehér színben érdemes megvásárolni. Színes kivitelben inkább az alumínium redőnyt vásároljuk.

külső tokos műanyag redőnyeink fontosabb méretezési adatai

TEKEREDÉSI TÁBLÁZAT - Ez határozza meg, mekkora dobozba kerül a redőnyünk
TOKMÉRET (mm) Max. magasság Sima (cm) Max. magasság Kombi (cm) Max. felület Súly
138 mm 170 cm 80 cm 3 m2 2,42 Kg/m2
165 mm 260 cm 190 cm
180 mm 306 cm 230 cm

Az új típusú műanyag redőny jellemzői

- fehér 37 mm-s tiszta PVC redőny lamellák
- anyagában horganyzott Lindab redőny doboz
- fém tengely alkalmazása a legkisebb méret esetében is
- kefés lefutó a csendesebb működésért
- alumínium redőnyvég a hosszú élettartamért
- csapágyazott tengely a könnyű működésért
- akár beépített szúnyoghálóval is rendelhető

Aktuális redőny árlistánk

Külső tokos műanyag redőny ára BRUTTÓ: 15 764 Ft/m2

külső tokos alumínium redőny

Az alumínium redőnyök felhasználása az elmúlt években folyamatosan növekedik. Ez köszönhető az árak csökkenésének, és az egyre igényesebbre törekvő vásárlói szokásoknak. Az alumínium redőnyök élettartama tulajdonképpen végtelen, mivel az össze felhasznált anyag teljesen időálló. Esetleges cserére hosszú évek alatt is csak a gurtni szorul. Ideális minden ház és lakás megfelelő hőszigetelt árnyékolására.

Az alumínium redőnyök számos színben és az ablakokkal 99%-ban megegyező fóliázással is elérhetőek. Ennek köszönhetően a színes műanyag ablakot vásárló ügyfelek kivétel nélkül alumínium redőnyöket vásárolnak. Az alumínium redőny egyik nagy előnye a motorizálás lehetősége, ami az amúgy is energia hatékony hőszigetelt lamelláknak köszönhetően, még tovább fokozható. Az alumínium redőny ugyan a műanyag redőnnyel ellentétben nagy méretű ablakfelületek árnyékolására is alkalmas akár osztás nélkül is. Az alumínium redőny lamellái hőszigetelt PURHAB kitöltésű lécekkel készülnek, ezért a legnagyobb nyári forróságban is megfelelően védik a nyílászáró üvegét a felmelegedéstől, ezzel csökkentve a légkondicionáló üzemidejét. Természetesen ez csak leengedett palást mellett érvényes.

külső tokos alumínium redőnyeink fontosabb méretezési adatai

TEKEREDÉSI TÁBLÁZAT - Ez határozza meg, mekkora dobozba kerül a redőnyünk 39mm palást és 40mm-es tengely esetében
TOKMÉRET (mm) Max. magasság Sima (cm) Max. magasság Kombi (cm) Max. felület Súly
138 mm 170 cm 80 cm 5,6 m2 2,9 Kg/m2
165 mm 250 cm 170 cm
180 mm 310 cm 250 cm

 

Az új típusú alumínium redőny jellemzői

- teljesen alumínium kivitel, hőszigetelt alumínium redőny lécek
- fém tengely alkalmazása a legkisebb méret esetében is
- kefés lefutó a csendesebb működésért
- motorizálás opcionálisan
- csapágyazott tengely a könnyű működésért
- akár beépített szúnyoghálóval is rendelhető

Aktuális redőny árlistánk

Külső tokos alumínium redőny FEHÉR ára BRUTTÓ: 28 337 Ft/m2

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Az árak utoljára 2021.07.03-én kerültek frissítésre.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .