VEKA SOFTLINE 70 AD

0
Beépítési mélység
0
Uf-érték
0
Uw-érték
0.98
üveg vastagságig

VEKA SOFTLINE 70 AD - Klasszikus 5 légkamrás műanyag nyílászáró

A Veka 70 sorozat ablakai kiváló minőségű A osztályú profilokkal vannak felszerelve. Ezek telepítési mélysége 70 mm. Az előny a keskeny keretszélességben is rejlik. Ez több helyet biztosít a hőszigetelő üvegezésnek. A horganyzott acélprofilok biztosítják ezeknek az ablakoknak a szükséges stabilitást. Ezért ezek az ablakok olyan épületekhez is alkalmasak, amelyek viharos területeken találhatók. Szintén figyelemre méltó a három milliméteres profilok falvastagsága.

A stabilitás mellett a tömítések is fontosak. A Veka Softline 70 sorozat ezen ablakai kétfokozatú ütköző tömítésekkel vannak felszerelve. Ez nem csak hatékonyan megakadályozza a kellemetlen huzatokat. Ezeknek a kiváló minőségű tömítéseknek köszönhetően a hőszigetelés is jelentősen növekszik. A  2 rétegű hőszigetelő üvegezéssel együtt akár Uw=1,21 W/m²K alumínium távtartóval, míg melegpremes üvegezés esetén Uw=1,13 W/m²K hőátadási érték is elérhető.  3 rétegű üvegezés esetén ezek az értékek tovább javíthatóak.

 

 

VEKA SOFTLINE 70 AD - Régi és új épületekhez

A VEKA 70 AD Softline klasszikus dizájnja is meggyőzi a tiszta formák szerelmeseit. Enyhén lekerekített széleivel és különösen sima felületeivel a VEKA SOFTLINE 70 AD műanyag ablakok mind a hagyományos épületekben, mind a kortárs építészetben ragyognak. A modern 5 kamrás rendszer biztosítja a legjobb szigetelési tulajdonságokat, így a 70 mm-es beépítési mélység lehetővé teszi az összes üvegezési követelményt. A szilárd acél megerősítések támogatják az ablakok optimális statikáját. További, betörőálló szerelvények és üvegezések telepítése sem jelent problémát.

 

Veka ablakok - a legmagasabb minőségű profiltechnológia

A Vekánál a minőség átfogó ígérete a profilrendszerekkel kezdődik, amelyeket a legmagasabb szabványok szerint és a legfejlettebb technológiával gyártanak. Több évtizedes kutatás és tapasztalat képezi a Veka műanyag profilrendszereinek kiváló tulajdonságainak alapját. A Veka Softline 70 AD Classic műanyag ablak 5 kamrás rendszere optimális szigetelést ígér vékony teljes mélység mellett. A keskeny arcszélesség optimális fényesést és harmonikus megjelenést ígér enyhén lekerekített élekkel. A homogén felület és a vízszintes üvegezés különösen könnyen tisztítható, és rendkívül szennyeződésállónak bizonyult. A diszkrét szürke faltömítések két kerületi szinten vannak rögzítve, és védik a helyiség belsejét a széltől és az időjárástól. A klasszikus változat süllyesztett tokos kerettel nyűgöz le, és klasszikus megjelenést kínál letisztult vonalakkal. A robusztus anyagtulajdonságok A szárnyban és a keretben található műanyag és acél megerősítés a műanyag ablakok legmagasabb minőségét és hosszú távú stabilitását ígéri. A VEKA Softline 70 AD profilrendszere egy olyan profilvonal, amelyet új épületeknél és felújításoknál egyaránt alkalmaznak, és klasszikus és elegáns megjelenésével pontozzák. A felület nagyon könnyen kezelhetőnek és gyorsan tisztíthatónak bizonyult.

 

A VEKA SOFTLINE 70 AD ÁLTALÁNOS TERMÉK JELLEMZŐI

 • 70 mm-es 5 légkamrás műanyag ablak tok profil
 • 70 mm-es 5 légkamrás egyenes ablak szárny profil
 • Német VEKA műanyag ablak rendszerből készítve
 • CLASS “A” osztály minősítés 3 mm vastag profil főfal vastagság
  minimum 1,5 mm vastag anyagában horganyzott acélmerevítés
 • ROTO NT alapbiztonsági vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval
 • 2 körös ütköző tömítéses rendszer fehér szerkezet esetében szürke, színes ablakok esetén fekete EPDM tömítés
 • Környezetbarát gyártástechnológia
 • 2 rétegű 24mm-es, vagy 3 rétegű 36mm-es üvegezéssel

 

A VEKA SOFTLINE 70 AD műanyag ablakok hőtényezője különböző üvegszerkezetekkel

Hőátbocsátási tényezők két rétegű üvegezés esetén:

 • Ug=1,0 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,3 W/m2K (profil)
 • Uw=1,21 W/m2K (teljes szerkezet)

Hőátbocsátási tényezők három rétegű üvegezés esetén:

 • Ug=0,67 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,3 W/m2K (profil)
 • Uw=0,98 W/m2K (teljes szerkezet)

Hőátbocsátási tényezők három rétegű melegperemes üvegezés esetén:

 • Ug=0,63 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,3 W/m2K (profil)
 • Uw=0,92 W/m2K (teljes szerkezet)

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .