Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

- erős időálló alumínium keret
- alumínium keresztmerevítő egyben behúzó fogantyú is
- Választható színekben vagy fóliás kivitelben is megvásárolható
- erős üvegszál alapú szúnyogháló szövettel szürke színben
- ideális minden erkélyajtó és bejárati ajtó szúnyoghálójának 140x240 cm méretig
- könnyű kezelés

Kifejezetten erkélyajtók és bejárati ajtók elé tervezett nyitható zsanéros szúnyogháló rendszer. A megfelelő záródást a nyíló szúnyoghálók esetében a mágneses rögzítő vagy a rugós csappantyú végzi. Ezek nem engedik a szúnyogháló vissza nyílását. Elérhető keretes és keret nélküli kivitelben is. A nyíló szúnyogháló ajtók minden esetben alumínium vázzal készülnek, melynek keresztmerevítője a fogantyú szerepét is betölti.A háló a megszokott UV álló üvegszál alapú anyagból készül, ami remekül ellen áll az időjárás viszontagságainak. A nyíló szúnyogháló a szövete minden esetben szürke színű. Kiválóan alkalmazható minden műanyag, fa és alumínium ajtó esetében, ha nyílászáró befelé nyíló kivitelben készült.

Nyíló szúnyogháló ajtó árak

Fehér nyíló szúnyogháló ajtó zsanéros bruttó 11 347 Ft/m2

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Az oldal utoljára 2018.07.21-én került frissítésre.

Nyíló szúnyogháló ajtó paraméterei

Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó
  • Anyaga:  extrudált alumínium vázkeret, alumínium keresztmerevítővel.
  • Háló: UV álló szúnyogháló szövet erős üvegszál alapanyagból szürke színben
  • Vasalat: normál vagy rugós zsanérral, mágneses vagy reteszes rögzítővel
  • Keret: Keretes és keret nélküli kivitelben is kapható
  • Szín: Fehér, Barna, RAL, Renolit fóliás
  • Maximális gyártási méret: 140x240 cm-ig 

Nyíló szúnyogháló kis állatok esetében?

A többi szúnyogháló típussal ellentétben a nyíló szúnyoghálót akkor is tudjuk alkalmazni gond nélkül ha kis testű állatok, kutya vagy macska van a ház körül. Ebben az esetben fent áll a veszélye, hogy a kis állatok körme beakadhat a szúnyogháló szövetébe, és elszakítja azt. De visszatérő probléma az is, hogy figyelmetlenségből belerúgnak a szúnyoghálóba és jobb esetben a háló csak ki csúszik a gumi féderből, rosszabb esetben viszont szintén beszakad.

Ez ellen ideális megoldás a PET háló alkalmazása. A PET háló a szúnyogháló szövettel azonos színű és sűrűségű szövéssel készül, viszont anyaga színterezett fém. Az így készült nyíló szúnyogháló ajtókba a vízszintes keresztmerevítők alatti szúnyogháló részt szoktuk PET hálóra cserélni, ami az esetek 90% -ban megoldja a problémákat, és nem is jelentkezik többet. Igény esetén a teljes nyíló szúnyogháló készülhet PET hálóval.

Nyíló szúnyogháló felszerelése külső oldali kilincs esetében

Ilyen esetekben un. alumínium kiemelő keretet szoktunk alkalmazni, ami megoldja ezt a problémát. A kiemelő keret természetesen nem csak a nyíló szúnyoghálók de a pliszé, és rolós szúnyogháló ajtók esetében is működik. A kiemelőkeret lényege, hogy a szúnyogháló ajtó síkját a külső oldali kilincs síkján túlra helyezze. A kiemelő keret színe a szúnyoghálóval azonos, így olyan hatást kelt mintha az ajtó szerves gyári része lenne.

Nyíló szúnyogháló ajtó kifelé nyíló ajtó esetében

Ebben az esetben a zsanéros szúnyogháló felszerelése csak belülre szerelve oldható meg. Mivel minden ajtó belső oldalán van kilincs így a kiemelőkeret itt is szükséges. 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..