Pliszé szúnyogháló

pliszé szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

- nagyméretű felületekhez is ideális
- nem csak ajtókra de ablakokra is egyaránt alkalmazható
- bár hol megállítható használatakor
- nincs feszítő rugó így könnyű a kezelése
- fekete UV stabil szúnyogháló szövet harmonika alakba vasalva
- kis helyigénye van így használaton kívül sem kell leszerelni
- a mini pliszé változat akár redőny mögé is be szerelhető
- zsinóros és láncos kivitelben is

A pliszé szúnyogháló a legelegánsabb védelmi eszköz a rovarok elleni védelemben. Minden részében az esztétikus megjelenésre és a könnyed kezelhetőségre törekszik. Egy pliszé szúnyogháló esetében azonnal érezni fogjuk amint működtetni kezdjük, hogy ez valami más, ez annyira prémium. A térhódítása az egyre igényesebb vevőkörnek köszönhetően egyre nagyobb. Főleg ott vásárolták eleinte, ahol nagy üvegfelületekben nagy nyitható ablakok és ajtó szárnyak vannak, ahol a panoráma kilátást nem szeretnék ha megtörné a szúnyogháló. Manapság a kedvezőbb árfekvésének és a praktikusságának köszönhetően, épp olyan elterjedt lett mint a kedvezőbb árfekvésű roló szúnyogháló ajtók, vagy a nyíló szúnyoghálók. Az eredeti zsinóros pliszé szúnyoghálóknak manapság már számos alváltozata is létezik, a láncos pliszé szúnyogháló és a mini pliszé is. A pliszé szúnyogháló esetében is van lehetőség egy és két oldali gyűjtésre is. Az egy oldali gyűjtésű pliszé szúnyogháló esetében a maximális szélesség 200 cm lehet, ezt viszont két oldali gyűjtéssel akár a duplájára is tudjuk növelni. A pliszé szúnyoghálók nem csak szélességben döntenek rekordokat, de a nagy magasság sem jelent gondot, hiszen lehetőség van akár 260 cm magas nyílások lefedésére is amit emelő-toló erkélyajtók esetében használunk.

Pliszé szúnyogháló árak

Fehér pliszé szúnyogháló ára BRUTTÓ 23 486 Ft/m2

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Az árak utoljára 2018.07.21-én kerültek frissítésre.

Pliszé szúnyogháló típusaink

Zsinóros pliszé szúnyogháló

Működésüket tekintve bár azonos minden pliszé szúnyogháló mégis vannak eltérések ami miatt érdemes őket számba venni. A legelterjedtebb változat a zsinóros kivitel. A masszív 25 mm vastag alumínium kerettel készül, alul egy mindössze 1 cm magas alumínium keret helyezkedik el, amiben az alsó zsinór szálak biztonságosan futnak. A zsinóros pliszé szúnyogháló nagy előnye, a láncos pliszé szúnyoghálóval szemben, hogy szebben és teljesen halkan működik. A zsinóros pliszé szúnyoghálók nem csak ajtók, de ablakok elé is szerelhetőek. A zsinóros pliszé szúnyoghálók, számos szerelési móddal rendelhetőek úgy mint:

  • L alakú szerelő kerettel
  • szemből szerelhető kivitelben
  • oldalról szerelhető kivitelben

Láncos pliszé szúnyogháló

A láncos pliszé szúnyogháló esetében vastagabb 3,5 cm alumínium keretbe kerül a szúnyogháló. A zsinóros változathoz képest nem annyira elegáns megoldás, és működése is zajosabb, cserébe nincs alsó alumínium küszöb, csak egy fél centiméter magas, fél kör alakú láncvezető, amit egyszerűen le ragasztható a padlózatra. Fontos figyelembe venni, hogy ez a lánc vezető elengedhetetlen kellé láncos pliszé szúnyoghálóknak, és a leragasztását csak sima egyenes felületre lehet megoldani megfelelően. Nagy előnye, hogy akadálymentes közlekedést biztosít, így nem okoz problémát mozgáskorlátozottaknak sem a közlekedésben. A láncos pliszé szúnyoghálók maximális gyártási méretkorlátja kisebb mint a zsinóros változatoké. A láncos pliszé szúnyogháló csak oldalról szerelhető kivitelben kapható. A láncos pliszé kizárólag ajtók elé szerelhető megoldás

Mini pliszé szúnyogháló

A mini pliszé szúnyoghálók a zsinóros szúnyoghálókkal megegyezző megoldással rendelkeznek, azzal az eltéréssel, hogy lehetőség van arra, hogy a redőny alá kerüljenek beszerelésre. Ezt a keskeny mindössze 17 mm vastag alumínium váz biztosítja. Annak előfeltétele, hogy beépíthető legyen a redőny alá, hogy a redőnyünk un. disztanz redőny lábbal kerüljön megrendelésre. A mini pliszé szúnyogháló esetében is van alsó 1 cm-es zsinórvezető szerepét betöltő küszöb. Alkalmas ablakok és ajtókhoz történő alkalmazásra egyaránt. A mini pliszé gyártási méretei a láncos változathoz hasonlóan kisebbek mint a zsinóros normál megoldásé.

Csak akkor érdemes választani ha a redőny alá akarjuk rejteni a szúnyoghálónkat, és erre a redőny lefutó alkalmas. A redőny palást alá rejtett megoldás esetén, a szúnyogháló leengedett redőny mellett jobban védve van az időjárás viszontagságai ellen.