SCHÜCO CT70 HS

0mm
beépítési mélység
0W/m2K
Uf érték
0W/m2K
max. Uw érték
24mm
üvegezésig

SCHÜCO CORONA CT70 HS - A mindennapokat megélni és a természetet közvetlenül bőrünkön keresztül érezni….

Vágy a nyitottság és a frissesség , a kertben a nyugalomszigete vagy az égbolt iránt minden embernek megvan a saját álma, amikor kinéz az ablakon. Erkélyek, teraszok és télikertek jelentik az összekötő láncszemet a munkával teli hétköznapok és a természetben való kikapcsolódás között. És ki ne szeretné, hogy szép idő esetén a lakótér határait néhány gyors mozdulattal megszüntesse. Váltsa valóra álmait!

A Schüco Corona CT70 HS emelő-toló erkélyajtói akadálymentes közlekedést biztosítanak a kül- és a beltér között

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészet – a Schüco Corona CT70 HS emelő-toló ajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangtalan és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz vagy kerthez szolgáló emelő-toló ajtó. Élvezze Ön is egy nyitott, friss levegővel átjárt télikert atmoszféráját saját otthonában, besüllyesztett, küszöbmentes átjárást a külső tér felé. A 4,5 mm-es hőhídmentes alumínium küszöb, akadálymentesen süllyeszthető be a padlózatba.

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, a 70 mm-es szárny és a 167 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló erkélyajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belsőterek között hermetikusan zárjon. Ezáltal a nyílászáró rendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Megújult tömítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni záródást, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a legnagyobb elvárásoknak is.

A SCHÜCO CORONA CT 70 HS EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ FŐBB MŰSZAKI PARAMÉTEREI

  • német SCHÜCO minőség
  • a kamra falvastagsága a RAL-GZ/716 és a DIN EN 12608 alapján A és B kategóriás
  • 70 mm vastag 5 karmás erkélyajtó szárnyprofil
  • ütközőtömítéses rendszer, kétszintű gumitömítéssel
  • fehér, kívül fóliázott, két oldalon fóliázott kivitel
  • rendelhető külső alumínium borítással tetszőleges RAL színben
  • exkluzív fémes hatású színek AutomotiveFinish technológiával
  • háromrétegű üvegezési lehetőséggel, egészen 36 mm üvegvastagságig
  • hőátbocsátási tényező Uf=1,3 W/m2K a szárnykialakítás függvényében