SCHÜCO SI82 THERMOSLIDE

0mm
beépítési mélység
0.0W/m²K
Uf érték
0.0W/m²K
Uw érték
0mm
üvegezés

SCHÜCO SI82 THERMOSLIDE - A SCHÜCO VALAHA VOLT LEGJOBB EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ RENDSZERE PASSZÍVHÁZ MINŐSÍTÉSSEL

Emelő-toló ajtók alkalmazásával olyan tereket hozhatunk létre, melyeket átjár a fény, szép kilátást nyújtanak, és az épület hangsúlyos részévé válnak. Helytakarékos kialakításuk lehetővé teszi nagyvonalú terek megvalósítását, és növeli a lakókomfortot. Ki ne szeretné, hogy a lakótér határait csupán néhány gyors mozdulattal ki tudja bővíteni? Az emelő-toló ajtók új, szabad tereket nyitnak meg: a télikert eggyé válik a kerttel – az erkély és a terasz pedig a lakótér részévé válik.

A SCHÜCO SI82 THERMOSLIDE emelő-toló ajtóival szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható.

Nincsenek többé zavaró nyíló ajtók, melyek tolakodóan hatnak a lakótérben. Sem ajtószárnyak, melyek a nyitás során értékes helyet rabolnak. Egy könnyedén félrehúzható üvegfelület számolja fel a határt a külső és belső terek között.

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészet – a Schüco emelő-toló ajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangtalan és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz vagy kerthez szolgáló emelő-toló ajtó. Élvezze Ön is egy nyitott, friss levegővel átjárt télikert atmoszféráját saját otthonában, besüllyesztett, küszöbmentes átjárást a külső tér felé.

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, – a 82 mm-es szárny és a 219 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén – kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló ajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belsőterek között hermetikusan zárjon. Ezáltal a nyílászárórendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Megújult tömítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni záródást, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a legnagyobb elvárásoknak is.

Ez a rendszer széles választási lehetőséget kínál, többféle nyitási módot és széles teret biztosít Önnek a kialakítás területén. A fehér szín mellett számos színárnyalatra, fóliára vonatkozó ajánlatot kínálunk Önnek, amelyet
természetesen akár csak a belső, vagy a külső és belső oldalon fóliázhatunk.

A SCHÜCO SI82 THERMOLSIDE EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ FŐBB MŰSZAKI PARAMÉTEREI

  • német SCHÜCO minőség
  • a kamra falvastagsága a RAL-GZ/716 és a DIN EN 12608 alapján A kategóriás
  • 82 mm vastag 7 kamrás emelő-toló szárnyprofil
  • 219 mm-es beépítési mélység
  • 3 tömítőkörös valódi EPDM tömítés
  • fehér, kívül fóliázott, két oldalon fóliázott kivitel
  • rendelhető külső alumínium borítással tetszőleges RAL színben
  • exkluzív fémes hatású színek AutomotiveFinish technológiával
  • háromrétegű üvegezés alapáron, egészen 50 mm üvegvastagságig
  • hőátbocsátási tényező Uf=1,0 W/m2K a szárnykialakítás függvényében