Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés ablakcsere előtt Budapesten

Helyszíni felmérés kérése ablakcsere előtt

helyszíni felmérés
A ponos felmérés a jó munka sarokköve

Az ablakcsere a helyszíni felméréssel vagy az előzetes ajánlatkéréssel kezdődik általában. De sok olyan ügyfél is van, akik bizonytalanak abban, hogy egy hozzávetőleges méreteket felvegyenek, vagy esetlegesen ezt valamilyen okból nem tudják elvégezni. Az ilyen ügyfeleinknek javasoljuk előzetes nyílászáró felmérésünket. Felméréskor, egy felmérést végző kolléga, az előre megbeszélt időpontban, kimegy a munkaterületre és rögzíti a pontos gyártási méreteket. Fontos, hogy ha már önnek van előzetes ablak árajánlata akkor is teljesen beszélje át a felmérést végző személlyel a kivitelezés minden részletét, mert a felmérést követően az itt rögzített adatok alapján készítjük el a 100%-ban pontos végleges ajánlatot.

Az ablakok  helyszíni felmérése nem csak a méretekről szól

Bár sokan azt gondolják, a felmérés csak abból áll, hogy a felmérést végző kolléga csak mér kettőt és emeli kalapját, de eznagyon nagy tévhit. A felmérés pontossága nyílván a jó és precz ablakcsere sarokköve, de emellett a megrendelő és a vállalkozás személyes kontaktusa is. A jó felmérő kolléga nem csak a mérőszalagot ismeri, de ember centrikus, türelmes és segítőkész.

A helyszíni felmérés egyben a munkaterület első szemrevételezését is jelenti, felmérésre kerül a megvalósíthatóság, az ajánlatba szereplő nyílászárók és kiegészítők a valóságban elhelyezett használhatósága, de tanácsadást is jelent, hiszen sok ügyfélnek nem is gondolja számos alternatív sok esetben jobb megoldás is lehetséges mint az eredeti ablakok azonos működésüre cserélése.

Miért jó a helyszíni felmérés kérésé ablakcsere előtt?

Természetesen nem csak azért mert, így egyből láthatjuk a pontos költségeket, de olyan okból is, mert a felmérést végző személynek az is a dolga, hogy felhívja a figyelmet arra ha valamit nem lehet kivitelezni, és elfogadható alternatívákat is javasoljon az ön elképzelésére. Ezen kívül sok esetben praktikus tanácsokkal is ellátja önt valamint pontosan felvázolja mire kell majd számítani, és mi lesz a menete az ablakcserének.

Az előzetes felmérést díja Budapesten  6 223 Ft. Sok olyan munkánk is van havonta, ahol Budapesttől távoli városokban kell dolgoznunk, ilyenkor a felmérési díj a távolság függvényében változhat.

Helyszíni felmérés igénylése

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Város (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Üzenet