WINTEX BAU – SCHÜCO ablakainkhoz, exkluzív SCHÜCO kilincset adunk ajándékbaAKTUÁLIS 

Új akciót indítottunk gyártónkkal a Berg Systemmel

Hosszas előkészület és egyeztetés után, amit a gyártónkkal a Berg System-mel és a SCHÜCO-val közösen indítottunk, mostantól minden kedves vásárlónk aki SCHÜCO műanyag ablakot vásáról cégünknél, az alap standard kilincs helyet a SCHÜCO egyedi megjelenésű standard alumínium kilincseit kapja ajándékba.

Ajándék SCHÜCO kilincs minden SCHÜCO műanyag ablakunkhoz feltételek

  • Mindenki rendelési mennyiségtől függetlenül, tehát már egy darab ablak vásárlása esetén is ajándékba kapja a SCHÜCO egyedi alumínium kilincsét.
  • Az ajánlat kizárólag a SCHÜCO műanyag ablakaink esetén érvényes. Lásd. lentebb, az akcióban résztvevő műanyag nyílászáró rendszereink.
  • Az ajándék kilincs csak ablakokra és belső oldali kilincses erkélyajtókra vonatkozik. Tehát, az átmenőkilincses (két oldali kilinccsel ellátott) erkélyajtókra, a bejárati ajtókra, és toló erkélyajtókra valamint a fix ablakokra nem vonatkozik. Ezen szerkezetekhez 35%-os gyártói javasolt kedvezménnyel tudunk biztosítani SCHÜCO kilincset.
  • Az ajándék kilincsek esetén szabadon választott 4 különböző színből lehet választani, úgy mint a fehér, F9 ezüst, F4 Bronz, és az egyedülálló fekete.
  • Ugyan csak feláras maradt a kulcsos és gombos biztonsági SCHÜCO kilincs, ezek az akcióban nem vesznek részt.

Az akciónk 2020.07.18-tól visszavonásig érvényes. További részletekről érdeklődjön bemutató termeinkben. Sem az akcióban résztvevő, sem más típusú ablakkilincset külön nem, értékesítünk. Azokat kizárólag a nyílászáróinkkal együtt lehet megvásárolni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a posztot!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .