ROTO NX – Magyarországon a mi SCHÜCO műanyag ablakainkban debütál a ROTO legújabb vasalata

A BERG SYSTEM ablakainkban érhető el Magyarországon először a vasalat gyártó új ROTO NX vasalata rendszere

Örömmel tudatjuk a kedves érdeklődőkkel, hogy SCHÜCO ablak gyártónk a Berg System Kft  lesz az első Magyarországon, aki bevezetheti vasalat beszállítónk új termékcsaládját -a ROTO NX rendszerét! június 20-22-től leadott rendelésnél már az új vasalattal lesznek visszaigazolva a rendelések és ezt követően szerelve ablakaink. (felár nélkül!)

ROTO NX 2018

„Az egyes alkatrészek és részegységek innovációja révén jelentős mértékben továbbfejlesztettük a bukó-nyíló vasalatunkat, amely így már nem csak a jelen követelményeinek felel meg, hanem az új kihívásoknak is. Az új Roto NX bukó-nyíló vasalatrendszer – amely a jól bevált Roto NT alapjaira épül – sokoldalú tulajdonságaival és funkcióival áll vevőink rendelkezésére.
A Roto NX egy jövőbemutató vasalatrendszer, amely jelentősen hozzájárul partnereink hosszú távú sikeréhez és biztos beruházást jelent a jövőre nézve.
A Roto NX az új piaci igényekre adott válasz, miközben a fókusz a gazdaságosságon, a biztonságon, a kényelmen és dizájnon van.”

A nagy sikert aratott ROTO NT tovább gondolása

Az első ipari körülmények között gyártott bukó-nyíló vasalat feltalálójaként a Roto mindenkit megelőzött, amikor felismerte, mire van kereslet az ablakpiacon, és mára piacvezetővé vált kb. félmilliárd eladott nyíló/bukó-nyíló garnitúrával. Az új Roto NX-szel a következő lépésben egy új bukó-nyíló vasalatrendszert kínálunk a jól bevált Roto NT alapjain – új tulajdonságokkal és funkciókkal, amelyeknek köszönhetően a rendszer biztos befektetés a jövőre nézve. A gazdaságosság, a biztonság, a komfort és a dizájn területén a Roto ezzel új léptéket teremt.

Az olyan témák, mint az okos otthon, a komfort, a fenntarthatóság és a betörés elleni védelem az ágazat meghatározó szempontjai. Ezért bukó-nyíló vasalatunkat számos továbbfejlesztéssel lényegesen javítottuk. Ezekre az innovációkra példa a TiltSafe ablak bukó állásban RC 2 minősítésű betörésgátlással. Ezenkívül a Roto NX kiszolgálja pl. az egyre nagyobb üvegfelületek iránti igényt is. Minden felhasználó profitálhat az olyan kézzel fogható előnyökből, mint a minimális gyártási és szerelési költség, illetve a költségtakarékosság.

Roto NX - A biztos befektetés

A Roto NX bukó-nyíló vasalatrendszer a klasszikus Roto NT alapjaira épül. Ami jó volt, az is marad: rendkívül sokoldalú alkalmazhatóság, a Roto SIL Nano felületvédelem, egyedi biztonsági követelményekhez való hozzáigazítás lehetősége és a 10 évet meghaladó működési garancia. Amit javítani kellett, azt a gazdaságosság, a biztonság, a komfort és a dizájn szempontjaira tekintettel továbbfejlesztettük. Roto NX: Mindig a megfelelő döntés. Ma és a jövőben is.

A ROTO NX ablak vasalat újdonságai

TiltSafe ablak

Gondtalan szellőztetés és nyugodt alvás: a Roto NX véget vet a buktatott ablakok jelentette kockázatos biztonsági réseknek. A jövőbe mutató Roto TiltSafe ablakkal (bukó állásban RC 2 minősítésű betörésgátlással) lehetséges: klasszikus, manuálisan kezelhető, illetve a Roto E-Tec Drive meghajtóegységgel elektromosan vezérelhető (RC 2 minősítés folyamatban) változatban kapható.

 

P pántoldal

Nagyfokú gazdaságosság, korszerű dizájn: a P pántoldal műanyag ablakokhoz. Az egységes csavarkép még egyszerűbbé teszi a beállítást. A használat során a magától értetődő kezelés és a nagy teljesítményű alkatrészeknek köszönhető nagyobb biztonság meggyőző érveknek bizonyulnak – a 130 kg-os szárnytömeg már alapkivitelben sem jelent gondot. Ezáltal lehetővé válnak a nagyméretű, korszerű ablakok, a színválaszték és az ollócsapágy attraktív kinézete pedig tejessé teszi a harmonikus összképet.

 

Roto NX magasabb kilincstávolságú rúdzár

Nagyfokú gazdaságosság szériafelszereltségként: az előlap és a zártest/cilinderzártest különválasztása 25 mm-es kilincstávolságtól az igényeknek megfelelő konfiguráció, valamint a készleten tartandó cikkek jelentős csökkentése érdekében. Az előlap és a zártest/cilinderzártest csavarmentesen, egyszerűen és praktikus módon egymáshoz csatlakoztatható (EasyMix rendszer).

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .