Újra exkluzív kilincs minden SCHÜCO műanyag ablakunkhozLEJÁRT 

Újra egyedi megjelenésű kilincset biztosítunk minden SCHÜCO műanyag ablakunkhoz

2017-ben gyártónkkal és a SCHÜCO-val közösen egy egyedi akciót indítottunk, melynek keretében egyedi, exkluzív Schüco ablakkilincset adtunk a nálunk vásárolt műanyag ablakokhoz. Sajnos a pandémia alatt kialakult alapanyaghiány ezt a nagy sikert aratott akciónkat ellehetetlenítette, így 2 év után meg kellett szüntessük, és csak felár ellenében tudtunk egyedi kilincset biztosítani.

De most 2023-ban egy új, még egyedibb kilincs ajánlattal szeretnénk kedveskedni megrendelőinknek, így a nálunk vásárolt SCHÜCO ablakok újra egyedi design kilincset biztosítunk minden 2023.01.09-e utáni megrendelésünkhöz. A már folyamatba lévő megrendelések esetén nem tudjuk ezeket utólagosan módosítani.

 

4 tetszőleges választható színben minden fő nyílászáró típushoz

A 2017-ben először indított akciónk egészen a pandémia miatt kialakult alapanyag válságig elérhetővé tudtuk tenni, de aztán sajnos már nem volt fenntartható a továbbiakban. Ahogy az első alkalommal most is a 4 legkedveltebb kilincs színekből választhatják ki vásárlóink a számukra legtetszetősebbet. Nincs megkötés, most is teljesen szabadon választott, akár fehér műanyag ablak esetén is kérhető a fekete vagy a bronz ablakkilincs.

Választható kilincs színeink:

  • A klasszikus fehér
  • A fémes hatású F1 ezüst
  • A faerezetes műanyag ablakok közkedvelt F4 bronz színe
  • A modern minimalista matt fekete.

AJÁNDÉK EXKLUZÍV KILINCS MINDEN SCHÜCO MŰANYAG ABLAKUNKHOZ FELTÉTELEK

  • Mindenki rendelési mennyiségtől függetlenül, tehát már egy darab ablak vásárlása esetén is ajándékba kapja az egyedi alumínium kilincsét.
  • Az ajánlat kizárólag a SCHÜCO műanyag ablakaink esetén érvényes. Lásd. lentebb, az akcióban résztvevő műanyag nyílászáró rendszereink.
  • Az ajándék kilincs NEM csak ablakokra és belső oldali kilincses erkélyajtókra vonatkozik. Tehát, az átmenőkilincses (két oldali kilinccsel ellátott) műanyag erkélyajtókra, a műanyag bejárati ajtókra, és az Emelő-toló erkélyajtókra.
  • Az ajándék kilincsek esetén szabadon választott 4 különböző színből lehet választani, úgy mint a fehér, F9 ezüst, F4 Bronz, és az egyedülálló fekete.
  • Ugyan csak feláras maradt a kulcsos és gombos biztonsági kilincs, ezek az akcióban nem vesznek részt, de felár ellenében rendelhetőek azonos forma világgal.
  • Az akció a raktárkészletes Schüco műanyag nyílászáróinkra NEM érvényesek.

Az akció 2023.01.09-től visszavonásig érvényes!