Nyerjen egy millió forintot HEVESTHERM nyílászárókkal!LEJÁRT 

"Bővítsd a kereted!" - Hevestherm nyereményjáték 1 000 000 Ft-os fődíjjal!

 

Minden Hevestherm nyílászárónak van kerete, ami kivétel nélkül korszerű és megbízható szerkezetet foglal magába. Most azonban pénzügyi keretét is gyarapíthatja a HEVESTHERM 2x Magyar Brands díjas nyílászáróival!

Gyártónk a HEVESTHERM általunk, és a többi hazai HIVATALOS márkaképviseletein keresztül egy olyan játékra invitálja Önöket, melyben a fődíj nyertese kereken 1 millió Forintot nyer.

nyereményjáték

Hevestherm nyílászáróival 1.000.000 Ft-ot nyerhet!

  1. Vásároljon Hevestherm nyílászárót legalább BRUTTÓ 200.000 Ft értékben 2021. július 1. és november 30. között!*
  2. Töltse fel a vásárláskor kapott kódot a HEVESTHERM weboldalán! (lásd lentebb)**
  3. Őrizze meg a számlát!***

Ennyi az egész! A kód feltöltése után Ön is részt vesz a sorsoláson.

*Fontos, hogy a játékban kizárólag a HEVESTHERM nyílászárói vesznek részt. Oldalunkon, mást gyártók termékei is megtalálhatóak.
** A feltöltő kódot a megrendeléskor adjuk meg, de csak akkor vesz részt a sorsoláson, ha elvégzi a regisztrációt a HEVESTHERM honlapján.
*** Ha kisorsolják az egyedi kódját, a számlát be kell mutatni a nyeremény átvételéhez.

Nyeremények

Kódfeltöltés

Azzal, hogy Hevestherm nyílászárót vásárolt minimum bruttó 200,000 Ft értékben, jogosultá vált a játékra. De ehhez még egy dolgot Önnek is meg kell tennie!

Ahhoz, hogy részt vehessen a játékban, az alábbi gombra kattintva, átirányítjuk a HEVESTHERM honlapjára ahol töltse ki az adatait, majd adja meg a megrendeléskor általunk megadott kódot, ezzel regisztrációja érvényes a játékra.

A termékekről kapott számlát mindenképp őrizze meg, mert a nyeremény átvételénél be kell mutatni.

A REGISZTRÁCIÓHOZ SZÜGSÉGES EGYEDI KÓDSZÁM FORMÁTUMA:

AAA-2021-0000*

Sok sikert a játékhoz!

A nyertes játékosokat a Szervező az kódfeltöltés során megadott e-mail címükre küldött elektronikus üzenetben (e-mailben) értesíti a nyertességük megállapítását követő 72 órán belül. A nyertesek nevét és kódszámát, a HEVESTHERM a sorsolásokat követő 72 órán belül közzéteszi weboldalán és Facebook oldalán.

A nyereményjáték részleteit megtalálod a játékszabályzatban!