VEKA SOFTLINE 76 MD

0
Beépítési mélység
0
Uf-érték
0
Uw-érték
0.98
üveg vastagságig

VEKA SOFTLINE 76 MD - 5 légkamrával is maximumot nyújt

A modern ablakokkal szembeni követelmények ma magasabbak, mint valaha: értékes energiát kell megtakarítaniuk, kellemes hőmérsékletet kell teremteniük és meg kell előzniük a környezeti zajt. Ezenkívül a lehető legnagyobb biztonságot kell nyújtaniuk, és vonzó kialakítással kell rendelkezniük. A funkcionalitást és az értékmegőrzést is évtizedekig garantálni kell.

A VEKA A osztályú profilok új generációjaként a SOFTLINE 76 MD megfelel ezeknek a követelményeknek. A profilrendszer könnyen befogadja az akár 44 mm-es üvegvastagságot is: A modern, 3 rétegű üvegezés mellett a speciális funkcionális üvegek is használhatók a kiterjesztett hang- és betörésvédelem érdekében. Még a nagy üvegfelületek is megvalósíthatók a vékony és ugyanakkor gazdaságos rendszerrel.

 

VEKA SOFTLINE 76 MD - a modern profilrendszer nagy teljesítményű ablakokhoz

A VEKA SOFTLINE 76 ablakai sok tekintetben erőteljesek és megbízhatóak. Az innovatív dizájn számos olyan előnyt kínál, amelyeket a fogyasztók évtizedek óta élvezhetnek. A SOFTLINE 76 profilok a legmagasabb minőségi szinttel nyűgöznek le, ahogy az a Veka-tól megszokott: A osztályú a DIN EN 12608 szerint. További előnyök a külső falvastagság 3 mm, a hajtás és a csatlakozási területen pedig a körülbelül 2,7 mm vastag falak. A megerősítés és az acél megerősítés további stabilitást, funkcionális megbízhatóságot és tartósságot biztosít. A bevált hagyományt a legmodernebb technológiával kombinálják.

 

 

Veka ablakok - Hangulatos élő kényelem

Az ablakok nagyon döntő szerepet játszanak a kényelem szempontjából a szobában. A rosszul szigetelt ablakok hideg felületeket képeznek a homlokzaton. Ehhez aktív hőellátásra van szükség az ablakok közelében, hogy megelőzzék vagy legalábbis kompenzálják a hideg sugárzást, a hideg levegő hulladékát és a huzatot. A VEKA SOFTLINE 76 ablakokkal ezek a problémák már a múlté. Az ablakok kiváló hőértékekkel rendelkeznek a kifinomult többkamrás geometriával és az innovatív 3 szintes tömítési rendszerrel. Így alacsony fűtési költségekkel győznek. A hideg, a huzat és a páratartalom megbízhatóan megelőzhető. Az üveg hajtás 24-44 mm mély, ami csökkenti a hőhidakat. A környezeti zajt a standard változatban is megakadályozzák, mert az ablakok optimális hangszigeteléssel rendelkeznek.

 

Nagyobb biztonság és tartósság

Nem csak a kívülről könnyen megközelíthető ablakoknak kell magas szintű védelemmel rendelkezniük a betörésekkel szemben, és megfelelő intézkedésekkel meg kell akadályozniuk őket. A Veka SOFTLINE 76 profilokat az RC 2 ellenállási osztályig a betörés elleni védelem alapfelszereltségeként tervezték. Kérésre biztonsági üveg, betörőálló szerelvények és zárható fogantyúk használhatók, ami megnehezíti a betörők számára az ablakok kinyitását vagy összetörését. A VEKA SOFTLINE 76 ablakokkal a biztonság jelentősen javul, és a saját négy falán biztonságérzet érhető el. A kiváló minőségű profilok alig érzékenyek a szennyeződésekre, és gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. Soha nem kell őket idővel törölni. Az A osztályú minőség az időjárásállóságot és a tartósságot jelenti.

Eredmény

A VEKA SOFTLINE 76 ablakok kiváló hőszigeteléssel, energiahatékonysággal, hatékony hangszigeteléssel, nagy vezetési esőfeszességgel és betörésállósággal biztosítják az első osztályú lakókomfortot és a nagy biztonságot. Az acél megerősítések stabilitást, tartósságot és funkcionális megbízhatóságot biztosítanak. Az erőforrás-takarékos termelésnek köszönhetően a termelés nagyon környezetbarát. A SOFTLINE 76 profilok közel 100 százalékban újrahasznosíthatók.

 

A VEKA SOFTLINE 76 MD ÁLTALÁNOS TERMÉK JELLEMZŐI

 • 76 mm-es 5 légkamrás műanyag ablak tok profil
 • 76 mm-es 5 légkamrás egyenes ablak szárny profil
 • Német VEKA műanyag ablak rendszerből készítve
 • CLASS "A" osztály minősítés 3 mm vastag profil főfal vastagság
  minimum 1,5 mm vastag anyagában horganyzott acélmerevítés
 • ROTO NT alapbiztonsági vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval
 • 3 körös középtömítéses rendszer fehér szerkezet esetében szürke, színes ablakok esetén fekete EPDM tömítés
 • Környezetbarát gyártástechnológia
 • nyílászárók színezéséhez, széles szín és mintázat választékkal klasszikus fóliázásos, vagy a VEKA SPECTRAL ®Felületnemesítő technológiával ultramatt felülettel
 • 2 rétegű 24mm-es, vagy 3 rétegű 44mm-es üvegezéssel

 

A VEKA SOFTLINE 70 AD műanyag ablakok hőtényezője különböző üvegszerkezetekkel

Hőátbocsátási tényezők két rétegű üvegezés esetén:

 • Ug=1,0 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,1 W/m2K (profil)
 • Uw=1,18 W/m2K (teljes szerkezet)

Hőátbocsátási tényezők három rétegű üvegezés esetén:

 • Ug=0,67 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,1 W/m2K (profil)
 • Uw=0,94 W/m2K (teljes szerkezet)

Hőátbocsátási tényezők három rétegű melegperemes üvegezés esetén:

 • Ug=0,63 W/m2K (üvegezés)
 • Uf=1,1 W/m2K (profil)
 • Uw=0,86 W/m2K (teljes szerkezet)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .